Om meg

Jeg er nettop blitt pappa- der av navnet pappa kan. Sammen med to andre skriver jeg en kokebok om barnemat, så fremover blir det nok en del oppskrifter på barnemat. Utover det har jeg fetich på kokebøker og elsker kjøkkenutstyr. Jeg har lyst at dette skal være en matblogg, om bra råvarer, ting som er oppnåelig å få til på kjøkkenet og om å ta ting litt tilbake til røttene. Hvorfor bruker vi sprøytemiddler og hvorfor har matindustrien masse ingredienser som jeg ikke har. Ved å skrive om mat enten det er når jeg er på kjøkkenet, besøker en gård eller er på resteurant, gjør at jeg blir med bevist på hva jeg putter i munnen - hviss andre kan bruke det til inspirasjon er det hyggelig. 


Hvordan er jeg blitt opptatt i mat? Min mor var veldig flink og kreativ på kjøkkenet. Hun gikk til slakteren å kjøpte hestebiff, jeg fikk kaningryte når det var mulig å få tak i de små søte dyrene. Så det er nokk henne jeg har arvet matinteressen fra. Min far var derimot ikke flik til å lage mat, så når han skulle lage middag fikk jeg som tenåring velge restaurant. Dermed kan jeg nokk også takke kokkene på Palace Grill og Alex Shushi.

Jeg har jobbet som fiskehandler hor Georg Nielsen i Bogstadveien, vært heimkunnskap lærer på Majorstuen Skole. Du finner meg av og til i boden til Haugen Gardsmat, på Bondensmarked. Dette er noen ting på min mat CV, målet er å bli en profisjonell amatørkokk. Så jeg kommer nokk til å skrive mest om ting jeg liker, men det kommer noen spark til det jeg ikke liker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar